Bemutatkozás

Köszöntjük a Holiday Car Rental Autókölcsönző honlapján!

Autóbérlés Budapesten, kedvező árakon

Autókölcsönzés egyszerűen


A Holiday Car Rental Autókölcsönző elsődleges célja, hogy ügyfeleinek a legkedvezőbb megoldásokat nyújtsa az autóbérlés terén, a lehető legegyszerűbben.

Milyen nálunk az autókölcsönzés?


A HCR Autókölcsönzőnél az autó bérlés:
  • Gyors, mert a folyamatot felesleges körök nélkül, egyszerűen bonyolítjuk le.
  • Kényelmes, mert honlapunkon megtekinthető valamennyi bérelhető autómodell, így Ön akár egyetlen lépés megtétele nélkül is választhat.
  • Olcsó, mert az autóbérlés díjait úgy alakítottuk ki, hogy azok a lehető legkedvezőbbek legyenek. Természetesen időről-időre akciós autóbérlés ajánlatokat is kínálunk kedves Ügyfeleink számára.

Autókölcsönzés Budapesten


...és országosan is: igény esetén helyszíni kiállással.
Az autóbérlés Budapest XIII. kerületében személyesen, vagy online felületünkön keresztüli igényléssel történhet. Ön csupán megadja, hogy mikor (kezdés-befejezés) szeretné igénybe venni autókölcsönzés szolgáltatásunkat, valamint hol venné át / adná le az autót – a többit pedig mi intézzük!

Miért érdemes a számos autókölcsönző közül bennünket választania?

  • Nálunk nincsenek rejtett költségek. Az autókölcsönzés cégünknél egy pontosan tervezhető, átlátható folyamat, bármelyik autó bérlési konstrukciónkról legyen is szó.
  • Tapasztalt és udvarias sofőrökkel, valamint kiváló minőségű bérautókkal állunk rendelkezésére
  • Ügyfélszolgálatunk készséges és felkészült. Bár weboldalunkon igyekeztünk minden szükséges információt közzétenni az autókölcsönzés menetéről és a bérelhető autókról, de természetesen örömmel állunk rendelkezésére személyesen is, illetve telefonon vagy e-mailben.

Autókölcsönzés, autóbérlés


Az autókölcsönzés nálunk könnyű és kiszámítható! A HCR Autókölcsönzőnél Ön valóban egyszerűen és olcsón bérelhet autót. Tegyen próbára minket!

Holiday Car Rental Autókölcsönző - Autóbérlés könnyedén+36 20 279 5970
info@holidaycarrental.hu

Kérjen árajánlatot autóbérlésre online!

Online ajánlatkérés