Hosszútávú autóbérlés

Autóbérlés Budapesten, kedvező árakon

Önnek nem csak egy alkalomra, vagy eseti alapon lehet kényelmes egy olcsó bérautó. Természetesen a napi, vagy heti bérlésre szánt autóink közül bármelyiket választhatja hosszú távra is, ráadásul hosszú távú autókölcsönzés esetén a kölcsönzési díj napi szintre lebontva csak töredéke az alkalmi áraknak. A fenntartási költségeken túl tehát Önnek nincs miért aggódnia, akár hónapokra vagy egy évre is olcsón bérelhet nálunk autót, így jelentősen csökkentheti kiadásait, a saját autó fenntartásával kapcsolatos problémákat, idő- és energiaráfordítást. Ügyfélszolgálatunk minden egyéni igényt figyelembe vesz, és Ön biztos lehet abban, hogy végül azt az bérautót és azt a felszereltséget kapja majd, amire tényleg szüksége van, és amit kényelmesen meg tud fizetni. Az autókölcsönzés tehát hosszú távon is megéri, erről nálunk meg is győződhet, elég csak az kölcsönzésre kínált olcsó bérautók listáját megtekintenie, ahol a havi autóbérlésre vonatkozó árakat is megtekintheti, de bátran kérje személyre szabott ajánlatainkat hosszú távú bérléséhez.

Bérautó kínálatunkban egészen biztosan megtalálja azt a bérautót, amely megfelel az Ön igényeinek, legyen szó akár munkáról, akár kikapcsolódásról. Az autóbérlés feltüntetett árai az ÁFÁ-t nem tartalmazzák. Az autókölcsönzés feltételeiről itt talál minden fontos információt.

3 hónapos autókölcsönzés:

  • autóbérlés időtartama legalább 3 hónap amit a szerződés lejártát követően tetszőleges mértékben hosszabbíthat változatlan áron!
  • 3 hónapos autókölcsönzés esetén is CÉGAUTÓADÓ NÉLKÜL!
  • Megválthatja a CASCO biztosítás önrészét valamint kaucióját amennyiben VIP1 vagy VIP2 biztosítási csomagunkat választja.
  • Havidíjaink 3500 km megtételét foglalják magukban, ezen felül az autók ártáblázatában feltüntetett km díjat számolunk föl!

Kérjen árajánlatot autóbérlésre online!

Online ajánlatkérés